Zawody piłkarskie Budowlani-Lechia Budowlani. (Gdańsk : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o meczu na Stadionie Miejskiem we Wrzeszczu 30.10.1949 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne