[Afisz. Incipit] Ogłoszenie publiczne zgodnie z art. 21 ust. 2 Ordynacji Wyborczej ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o podziałach miasta na obwody wyborcze 10.12.1946 r.
Keywords: Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła