[Portret doktora Wilhelma Bauma]. ([Gdańsk], 1835)
Przedstawia portret w popiersiu lekarza gdańskiego Wilhelma Bauma.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
Miejsce wydania i czas powstania na podstawie techniki i biografii portretowanego.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 19 w