[Afisz. Incipit] 3-miesięczny kurs sekretarski przy Państwowym Gimnazjum Handlowym w Słupsku ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o rozpoczynającym się kursie w styczniu 1947 r.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne