Z "Kuźnicy", z rządu i spoza... - Hausner, Jerzy (1949- ).; Towarzystwo Autorów i Wydawców Prac Naukowych "Universitas". (Kraków : Towarzystwo Autorów i Wydawców Prac Naukowych Universitas, 2009)
Zbiór artykułów, wypowiedzi oraz wystąpień oficjalnych prof. Jerzego Hausnera.
Keywords: Polska -- sytuacja gospodarcza -- 1989- -- publicystyka