[Afisz. Incipit:] W Miejskim Domu Kultury Robotniczej w Tczewie ... zespół teatralny "Ognisko" z Gdańska-Wrzeszcz ... wystawia wspaniałą sztukę w 4 aktach pod tyt. Jasełka-Misterium ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu 23.01.1949 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Amatorskie zespoły artystyczne; Tczew (woj. pomorskie); Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta); Afisz