VIII Festiwal Muzyki Organowej w Katedrze Oliwskiej - Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk).; Festiwal Muzyki Organowej 1965 ; Oliwa). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1965)
Broszura informująca o festiwalu i wykonawcach.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.