Ulica Długa, przed odbudową, zabezpieczona fasada Domu Uphagena Nr 12 [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia ruiny kamienic przy ul. Długiej i zabezpieczoną fasadę Domu Uphagena, 1950 r.