Hierdurch berichte ich, dass ich nach [...] / Hansa-Buchhandlung. (s.n., 1934)
Druk inf. o zmianie siedziby i cennikiem gdańskiej księgarni. Siedziby do 1930 Kohlenmarkt 7 (Targ Węglowy) ; w latach 1931-1933 na Grosse Wollwebergasse (Tkacka), w 1934 na Langgasse 67.