[Afisz. Incipit] Obwieszcznie Prezydenta Miasta Gdańska w sprawie masowego klinicznego badania klaczy i ogierów w kierunku zarazy stadniczej / Zarząd Miejski w Gdańsku. Urząd Weterynaryjny. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o badaniach koni w Gdańsku 20.11.1948 r.