Sekretarz KC Babiuch w Stoczni Północnej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawiają sekretarza KC Edwarda Babiucha na spotkaniu ze stoczniowcami w Stoczni Północnej w Gdańsku, 1972 rok.