Sekretarz KC Babiuch w Stoczni Północnej w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1972)
Przedstawiają sekretarza KC Edwarda Babiucha na spotkaniu ze stoczniowcami w Stoczni Północnej w Gdańsku, 1972 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia Północna (Gdańsk) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk