Spotkania jesienne : KSW Żak SZSP Gdańsk listopad '74 / Knuth. - Knuth, Robert ([wydawca nieznany], 1974)
Plakat imprezy. Na druku: kobieta szepcząca na ucho mężczyźnie. Nazwisko autora na lewej krawędzi.