Spotkania jesienne : KSW Żak SZSP Gdańsk listopad '74 - Knuth, Robert ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1974)
Plakat imprezy. Na druku: kobieta szepcząca na ucho mężczyźnie. Nazwisko autora na lewej krawędzi.
Keywords: Klub Studentów Wybrzeża Żak -- druki ulotne; Plakaty -- 1945-1990.