Okręgowy Komitet Żydowski w Gdańsku urządza w niedzielę dnia 11-go kwietnia 1948 roku [...] / Okręgowy Komitet Żydowski w Gdańsku. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o akademii żałobnej poświęconej bojownikom w gettcie warszawskim, która miała miejsce w Gdańsku-Wrzeszczu 11.04.1948 r.