Wydarzenia Polsat 2005 (Warszawa : Polsat, 2005)
Najważniejsze wydarzenia z Polski i ze świata przedstawione w stacji Polsat pomiędzy 1.10.2005 r. a 16.12.2005 r.
Tyt. z etykiety dysku.
VCD.
Keywords: Historia powszechna -- 1990-.; Ziemia (planeta) -- miscellanea; Polska -- 1991-... (Od wolnych wyborów 27.10.1991).