Ex Libris N. Lippóczy'ego - Skiba, Janusz (1932- ).; Lippóczy, Norbert (1902-1996). ([S.l., 1976)
Przedstawia kieliszek w kłębach piany. Napis na górnej części kieliszka: Ex Libris, u dołu: N. Lippóczy'ego.
Na odwrociu nazwisko aut., technika graf. i data.