Danzig Jopengasse mit Marienkirche. - Adolph Cohn Ww (Gdańsk). (Danzig : Adolph Cohn Ww., 1905)
Przedstawia ul. Piwną w Gdańsku, w głębi widoczny Kościół Mariacki.
Data wg działalności wyd. i budowy k. pocztowej.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe