Georgius de Kieszkow Kieszkowski : Fortier Oelle Fideliter Amare / [Stanisław Jakubowski]. - Jakubowski, Stanisław (1885-1964) ([wydawca nieznany], 1921)
W ramce tarcza herbowa z herbem szlacheckim Krzywda, otoczona wieńcem z wplecionymi weń gruszkami, u góry napis: Georgius de Kieszkow Kieszkowsk, na wstędze oplatającej wieniec napis: Fortier Oelle Fideliter Amare. Sygnatura autora i data w obrębie kompozycji.