II-gi recital fortepianowy Chopin - Centralne Biuro Koncertowe. Oddział Gdański (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie w sopockim Grand Hotelu 16.07.1947 r.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne