[Afisz. Incipit] Ogłoszenie celem ułatwienia bezpośredniego ... - Arendt, Aleksander (1912-2002). (Kościerzyna : Starosta Powiatowy Kościerski, 1947)
Afisz informujący o "rokach urzędowych".
Keywords: Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła