Gdańsk - Wrzeszcz Domy akademickie przy ul. Leczkowa - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1959)
Przedstawia nowo wybudowane akademiki we Wrzeszczu, 1959 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie