[Ulotka. Incipit] Szanowny(a) Panie(i)! W załączeniu przesyłamy I-szy tom wydawnictwa Komietu ... / Komitet Wykonawczy Zjazdu Byłych Działaczy Niepodległościowych Pomorza. ([wydawca nieznany], 1935)
Ulotka zachęcająca do datków na rzecz Komitetu.