alina afanasjew - Czarodziejski - Teatr Lalek Arlekin im. Henryka Ryla (Łódź). ([Łódź] : [wydawca nieznany], 1966)
Plakat przedstawienia Czarodziejski młyn. Brak słowa młyn w tytule, które zastąpiono grafiką przedstawiającą młyn.
Data i miejsce wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Lalek Arlekin im. Henryka Ryla (Łódź) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.