[Afisz. Incipit:] Zarządzenie na podstawie przepisów załącznika ... / L. Lazarowicz. - Lazarowicz, Leonard (1909-1973) (Prezydent Miasta Gdyni, 1948)
Afisz informujący o zwalczaniu zaraźliwych chorób zwierzęcych 20.04.1948 r.