Gdynia Polanka Redłowska - basen pływacki - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze RUCH, 1960)
Przedstawia Basen na Polance Redłowskiej, ok. 1965 r.
Data wg przedstawienia, miejsce wyd. wg działalności wydawnictwa.