Można by powiedzieć - dziewczyna w szczękach : a ile w tym uroku / fotografia W. Amerski. - Amerski, Włodzimierz (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia młodą dziewczynę pozującą w śniegu, 1979 r.