Można by powiedzieć - dziewczyna w szczękach : a ile w tym uroku - Amerski, Włodzimierz; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia młodą dziewczynę pozującą w śniegu, 1979 r.
Keywords: Zima -- Polska -- fotografie