Poranek artystyczny. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny informujący o spotkaniu z udziałem artystów Teatru Wybrzeże, chóru Moniuszko oraz adeptów Studium Tańca Artystycznego Janiny Jarzynówny 10.10 1948 roku. Scena Sopot, ul. Rokossowskiego 39/41.