[Afisz teatralny. Incipit:] Sekcja Teatralna Katolickiego Stow. Młodzieży w Wejherowie wystawia ... dramat p.t. "Zemsta Cygana" w 3 akatch ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu.