Feliks - szczęśliwy traf - Łukasiewicz, Jacek (1934-2021). (2010)
Zmieniona wersja art. opublikowanego w jublieuszowym tomie czasopisma Orbis Linguarum. Vol. 34 (2009), s. 7-13.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Przybylak, Feliks -- (1933-2010).