Ex libris albert collart / Ottohans Beier. - Beier, Ottohans (1892-1979) (1973)
Nagi mężczyzna siedzący na kwiecie i przez lupę oglądający owada, napis u góry: ex libris, u dołu: albert collart. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.