11. Verbandstag des Provincial-Verbands "Westpreussen" Zweigverband des Centralverbandes deutscher Bäcker-Innungen "Germania" zu Danzig im Friedrich-Wilhelm Schülzenhause vom 23.-26. Juni 1901. (s.n., 1901)
Książeczka z pieśniami towarzysząca dniom cechu piekarzy w Gdańsku 23-26 czerwca 1901.