11. Verbandstag des Provincial-Verbands "Westpreussen" Zweigverband des Centralverbandes deutscher Bäcker-Innungen "Germania" zu Danzig im Friedrich-Wilhelm Schülzenhause vom 23.-26. Juni 1901. - Verbandstag des Provincial-Verbands "Westpreussen" Zweigverband des Centralverbandes deutscher Bäcker-Innungen "Germania" 1901 ; Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1901)
Książeczka z pieśniami towarzysząca dniom cechu piekarzy w Gdańsku 23-26 czerwca 1901.
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Piekarze -- Niemcy -- 1870-1914.; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- źródła; Pieśni niemieckie -- 1870-1914 -- teksty