Ex Libris Ch. Jenssens / Gerard Gaudaen. - Gaudaen, Gerard (1927-2003) (1973)
Postać greckiego aktora, napis: Ex Libris Ch. Jenssens, sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.