Ex Libris Ch. Jenssens - Gaudaen, Gerard (1927-2003).; Jenssens, Charles (1906-1986). (1973)
Postać greckiego aktora, napis: Ex Libris Ch. Jenssens, sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Belgia -- 20 w