Wiliam Szekspir - Hamlet / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1974)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 23.11.1974 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Lidia i Jerzy Skarżyńscy, muzyka Andrzej Głowiński.