XIII Kongres Stronnictwa Demokratycznego Warszawa kwiecień 1985. (Kraków : [wydawca nieznany], 1985)
Plakat kongresu. Logotyp Stronnictwa na tle błękitnych liter SD.
Keywords: Stronnictwo Demokratyczne -- 1945-1990 -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.; Plakat