[Afisz teatralny. Incipit] Ostatnie przedstawienia Komedii muzycznej w 4 odsłonach Carlo Goldoniego "Oberżystka" / Państwowy Teatr im. Stefana Jaracza Olsztyn-Elbląg. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o przedstawieniach od 25.03-5.04.1951 r. w sali Teatru przy ul. Kościelnej 8.