Koncert symfoniczny : Festiwal Muzyki Polskiej inauguracja sezonu 1951/52 / Państwowa Filhramonia Bałtycka. ([s.n.], 1951)
Program koncertów, które miały miejsce w Gdańsku 28.09.1951, w Gdyni 29.09.1951 r.