Technologie komunikacyjno-informacyjne w pracy socjalnej - kształcenie - zastosowanie / Łukasz Koperski. - Koperski, Łukasz
Słowa kluczowe: praca socjalna, technologie informacyjno-komunikacyjne, role pracownika socjalnego, kształcenie pracowników socjalnych.