Technologie komunikacyjno-informacyjne w pracy socjalnej - kształcenie - zastosowanie - Koperski, Łukasz (2016)
Słowa kluczowe: praca socjalna, technologie informacyjno-komunikacyjne, role pracownika socjalnego, kształcenie pracowników socjalnych.
Key words: social work, information and communication technologies, the role of a social worker, education of social workers.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 436-438.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Pracownicy socjalni -- dokształcanie -- Polska -- 1990- -- konferencje; Pracownicy socjalni -- kształcenie -- Polska -- 1990- -- konferencje