[Zajazd "Sobótka" na Kaszubach] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia wnętrze zajazdu "Sobótka" w Ręboszewie na Kaszubach, 1979 r.