[Zajazd "Sobótka" na Kaszubach] - Ryczkowski, Marek; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia wnętrze zajazdu "Sobótka" w Ręboszewie na Kaszubach, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Szwajcaria Kaszubska znana jest z malowniczych terenów i stylowych zajazdów.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Zajazdy -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Kaszuby (Polska ; region) -- fotografie; Kartuzy (Polska ; gmina) -- fotografie