Kommissya Rządząca [Inc.:] Stosownie do zasad ogólnego Urządzenia, za przełożeniem Wgo Dyrektora Sprawiedliwości stanowiemy, co następuie, ustanowienie tymczasowe Sędziów Pokoiu [...] : [Działo się w Warszawie, na Sessyi dnia 30. Miesiąca Stycznia, 1807 Roku / Felix Łubieński, Gutakowski, Łuszczewski]. - Łubieński, Feliks (1758-1848); Gutakowski, Ludwik (1738-1811); Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812) (s.n., 1807)
Druk ulotny zaw.: ustanowienie tymczasowe Sędziów Pokoju, z 30 Stycznia 1807.