[Afisz. Incipit] Z okazji otwarcia Domu Kultury Ormowca w Elblagu ... odbedzie sie zabawa taneczna ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie z okazji otwarcia Domu Kultury Ormowca w Elblagu 24.05.1947 r.