[Afisz. Incipit] Z okazji otwarcia Domu Kultury Ormowca w Elblagu ... odbedzie sie zabawa taneczna ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie z okazji otwarcia Domu Kultury Ormowca w Elblagu 24.05.1947 r.
Brak części polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.