Ex. Libris. Ir. H.G.J. Schelling : R. M. R. Elk Engel Is Verschrikkelijk / [Jaroslav Lukavský]. - Lukavský, Jaroslav (1924-1984) ([wydawca nieznany], 1967)
Przedstawia półpostać nagiej kobiety ze skrzydłami, nad nią półkolisty napis: Ex. Libris. Ir. H.G.J. Schelling, pod nią symetrycznie półpostać nagiej kobiety z diabelskimi rogami i skrzydłami, nad nią półkolisty napis: R. M. R. Elk Engel Is Verschrikkelijk.