Ex Libris W. D. Perkin / Ott. - Ott, Herbert (1915-1987) (1973)
Między wysokimi skałami przerzucona kładka, po której jedzie na koniu Don Kichot, w głębi pod mostkiem widać zamek na skale, u dołu napis: Ex Libris W. D. Perkin. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.