Ex Libris W. D. Perkin - Ott, Herbert (1915-1987).; Perkin, Vladimir Dmitrievič (1923-2011). (1973)
Między wysokimi skałami przerzucona kładka, po której jedzie na koniu Don Kichot, w głębi pod mostkiem widać zamek na skale, u dołu napis: Ex Libris W. D. Perkin. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w